Koloneli

Godzilla: King of the Monsters (2019)

_______________________________________________________________________
Agjencia kripto-zoologjike Monark përballet me disa përbindësha me përmasa gjigante, përfshirë Godzillën e fuqishëm, i cili ndeshet me Mothran, Rodanin dhe armikun e tij më të fundit, Mbretin Gidora me tre koka.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed