Koloneli

Sezoni 8 – Episoda 2

___________________________________________________________________________
Shfaqja e dy familjeve të fuqishme – mbreti dhe mbretëreshat, kalorësit dhe renegatët, gënjeshtarët dhe burrat e ndershëm – duke luajtur një lojë vdekjeprurëse për kontrollin e Shtatë Mbretërive të Westeros dhe për t’u ulur në Fronin e Hekurt.
____________________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed