Koloneli

The Intruder (2019)

_______________________________________________________________________
Një çift i ri i martuar blen një shtëpi të bukur , vetëm për të zbuluar se njeriu që e bleu refuzon të lirojë pronën dhe hasin problem me të.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed