Koloneli

Skin (2019)

_______________________________________________________________________
Një i ri i varfër, i ngritur nga skinheads raciste dhe famëkeq mes supremacistëve të bardhë, i kthen shpinën urrejtjes dhe dhunës për ta transformuar jetën e tij, me ndihmën e një aktivisti të zi dhe gruaja që ai e do.
_______________________________________________________________________

Add comment

Most popular

Most discussed