Koloneli

Bumblebee (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”lcwmDAYt22k&t=2s” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________
Gjate vitit 1987 kur Bumblebee është në arrati gjen strehë në një garazh në një qytet të vogël të plazhit të Kalifornisë. Aty njihet me një 18 vjeçare dhe të dy nisin një aventurë të mundimshme
_______________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed