Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Alita: Battle Angel(2019) – Koloneli
Koloneli

Alita: Battle Angel(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”w7pYhpJaJW8″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Një vajzë pjesërisht njeri, pjesërisht robot gjendet e çaktivizuar dhe e rikthejnë ne jetë, por nuk mund të kujtoj të kaluarën e saj. Në kërkim të kujtesës ajo zbulon se kush është dhe qëllimin pse është krijuar.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed