Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
American Sniper (2014) – Koloneli
Koloneli

American Sniper (2014)

[video_lightbox_youtube video_id=”99k3u9ay1gs” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Detare e Marinës së SHBA Chris Kyle (Bradley Cooper) merr misionin e tij të vetëm – të mbrojtur shokët e tij – në zemër dhe bëhet një nga snajperistët më vdekjeprurës në historinë amerikane. Saktësia e tij e saktë jo vetëm që shpëton jetën e panumërt, por edhe e bën atë një objektiv kryesor të kryengritësve. Pavarësisht rrezikut të rëndë dhe përpjekjes së tij për të qenë një burrë i mirë dhe babai i familjes së tij në Shtetet e Bashkuara, Kyle shërben katër turne në detyrë në Irak. Megjithatë, kur ai më në fund kthehet në shtëpi, ai gjen se ai nuk mund ta braktisë luftën prapa.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed