Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Anna (2019) – Koloneli
Koloneli

Anna (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”Z6yTXsCauIc” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Nën bukurinë e mrekullueshme të Anna Poliatova qëndron një sekret që do të nxjerrë forcën dhe aftësinë e saj të pashlyeshme për t’u bërë një nga vrasësit e qeverisë më të frikësuar në botë.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed