Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Aquaman(2018) – Koloneli
Koloneli

Aquaman(2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”WDkg3h8PCVU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Artur Këri mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantisit dhe duhet të ecë përpara për të udhëhequr popullin e tij dhe për t’u bërë një hero për botën.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed