Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Black Panther – Koloneli
Koloneli

Black Panther

[video_lightbox_youtube video_id=”xjDjIWPwcPU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
______________________________________________________________________
Pas vdekjes së babait të tij, T’Challa kthehet në shtëpi tek kombi afrikan i Wakanda për të marrë vendin e tij të ligjshëm si mbret. Kur një armik i fuqishëm reappears, T’Challa si mbret – dhe si Black Panther – testohen kur ai është tërhequr në një konflikt që e vendos fatin e Wakanda dhe gjithë botës në rrezik. Të përballur me tradhtinë dhe rrezikun, mbreti i ri duhet të mbledhë aleatët e tij dhe të lirojë fuqinë e plotë të Panterës së Zezë për të mposhtur armiqtë e tij dhe për të siguruar sigurinë e popullit të tij.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed