Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Coffee & Kareem (2020) – Koloneli
Koloneli

Coffee & Kareem (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”hY9h5o0G_OE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Dymbëdhjetë vjeçar Kareem Maning punëson një kriminel për të trembur të dashurin E ri të mamasë Së tij, oficerin Xhejms Kafe, por ai dështon, duke detyruar Kafe dhe Kareem të bashkohen me qëllim që të shpëtohet nga bosi më i pamëshirshëm i drogës I Detroitit.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed