Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Contagion (2011) – Koloneli
Koloneli

Contagion (2011)

[video_lightbox_youtube video_id=”4sYSyuuLk5g” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Gjithçka fillon me shfaqjen e një virusi vdekjeprurës dhe mundësitë e një grupi doktorësh dhe shkencëtarësh që të ndalojmë përhapjen e tijë, që mund të drejtojë në zhdukjen e rracës njerëzore.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed