Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Doctor Strange(2016) – Koloneli
Koloneli

Doctor Strange(2016)

[video_lightbox_youtube video_id=”HSzx-zryEgM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Një neurokirurg ndërmerr një udhëtim me shpresën për të shpëtuar profesionin e tij pas një aksidenti, por çdo gjë merr një tjetër rrjedhë. Stiven Streinxh ndërmerr një udhëtim drejt arteve mistike dhe zbulon që ka dhe mënyra të tjera për të shpëtuar jetë.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed