Koloneli

Ford v Ferrari (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”zyYgDtY2AMY” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Mjeshtri amerikan I makinave Carroll Shelby dhe shoferi Ken Majlls luftojnë ndërhyrjen e korporatës, ligjet e fizikës dhe demonët e tyre personalë për të ndërtuar një makinë gare revolucionare për Fordin dhe për Të sfiduar Ferrarin në 24 Orë Të Le Mans në 1966.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed