Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Home Alone (1990) – Koloneli
Koloneli

Home Alone (1990)

[video_lightbox_youtube video_id=”sHbo6zjTW6s” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Kur motra 8-vjeçare Kevin McCallister (Macaulay Culkin) vepron natën para një udhëtimi familjar në Paris, nëna e tij (Catherine O’Hara) e bën atë të fle në papafingo. Pasi McCallisters gabimisht largohen për në aeroport pa Kevin, ai zgjohet në një shtëpi të zbrazët dhe merr dëshirën e tij që të mos ketë familje ka ardhur e vërtetë. Por emocionet e tij janë të vështira kur ai kupton se dy persona (Joe Pesci, Daniel Stern) planifikojnë të vjedhin vendbanimin e McCallister dhe se ai vetëm duhet të mbrojë shtëpinë e familjes.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed