Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Jurassic World: Fallen Kingdom – Koloneli
Koloneli

Jurassic World: Fallen Kingdom

[video_lightbox_youtube video_id=”vn9mMeWcgoM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
______________________________________________________________________
Tre vjet pas shkatërrimit të parkut të Jurassic World, Owen Grady dhe Claire Dearing kthehen në ishullin e Isla Nublar për të shpëtuar dinosaurët e mbetur nga një vullkan që do të shpërthejë. Ata së shpejti ndeshen me radhë të tmerrshme të dinozaurëve gjigantë, ndërsa zbuluan një komplot që kërcënon të gjithë planetin
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed