Koloneli

Mission: Impossible (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”wb49-oV0F78″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
__________________________________________________________________________
Misioni: Impossible është një seri filmash veprimi amerikanë bazuar në serinë televizive me të njëjtin emër të krijuar nga Bruce Geller. Seri është bashkë-prodhuar nga dhe yjet Tom Cruise, karakteri i së cilës është Ethan Hunt, një agjent i Forcës së Misionit të Pamundur.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed