Koloneli

Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”6RgIPtEwy8k” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Legjenda e Akrepit dhe hyrje tij në kampionatin Mortal Kombat për tu hakmarrë ndaj vrasësit të familjes së tij.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed