Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Point Blank (2019) – Koloneli
Koloneli

Point Blank (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”hIMJ0_S-x40″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Për të shpëtuar gruan e tij shtatzënë, një infermiere e dhomës së emergjencës bashkohet me një të dyshuar për vrasje të lënduar në një garë kundër kohës, kriminelëve rivale dhe policëve të renegat.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed