Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Primal (2019) – Koloneli
Koloneli

Primal (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”RXRqTrojCbI&feature” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një gjahtar kafshësh ka prenotuar një udhëtim në një anije transportuese mallrash me një tufë kafshësh ekzotike të rrezikshme të marra nga Amazona, duke përfshirë një xhaguar të bardhë – bashkë me një vrasës politik që po ekstradohet në mënyrë sekrete në Amerikë. Pas dy ditësh udhëtim, vrasësi arratiset dhe lëshon të lira kafshët në anije, duke krijuar kaos.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed