Koloneli

Rambo: Last Blood (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”YPuhNtG47M0&feature” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Në këtë kapitull, John Rambo, i prekur nga stresi post-traumatik, jeton në Arizonë, duke punuar në një fermë. Për të kujdeset një grua, e cila një ditë i tregon se një kartel meksikan i ka rrëmbyer të bijën. Dhe Rambo rikthehet në aksion.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed