Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sabata (1969) – Koloneli
Koloneli

Sabata (1969)

[video_lightbox_youtube video_id=”3p3fE6qSQt0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një mjeshtër armësh sulmohet ekipet me një shofer dhe një mashtrus meksikan për të zhantazhuar drejtuesit e qytetit të Daugherty, Teksas, të cilët duan të vjedhin 100,000 dollarë nga banka e tyre për të blerë tokën që do të kalojë hekurudha.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed