Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Solo: A Star Wars Story (2018) – Koloneli
Koloneli

Solo: A Star Wars Story (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”jPEYpryMp2s” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Young Han Solo gjen aventurë kur bashkon forcat me një bandë kontrabandistësh galaktik dhe një Wookie 190-vjeçar të quajtur Chewbacca. I ngarkuar me gangsterin Dryden Vos, ekuipazhi harton një plan të guximshëm për të udhëtuar në planetin e minierave Kessel për të vjedhur një grup me bosht të vlefshëm. Në nevojë për një anije të shpejtë, Solo takohet Lando Calrissian, pronari suave i anijes së përsosur për misionin e rrezikshëm – Falcon Millennium.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed