Koloneli

Zombieland:Double Tap(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”8m9EVP8X7N8″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Columbus, Tallahassee, Wichita dhe Little Rock shkojnë në zemër të tokës amerikane ndërsa ndeshen kundër zombi evolucionare dhe kundër të mbijetuarve të tjerë. Sa vështirësi do të kalojë kjo familje e improvizuar?F


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed