Koloneli

The Aeronauts (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”Rm4VnwCtQO8″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Piloti Amelia Rennes (Felisiti Jones) dhe shkencëtari Xhejms Glaisher (Edi Redmejn) e gjejnë veten në një luftë epike për mbijetesë ndërsa përpiqen të bëjnë zbulime në një tullumbace gazi.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed