Koloneli

The Furies (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”lRwNFNNNTC0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një grua është rrëmbyer dhe e gjen veten në një vend të padëshiruar në një lojë vdekjeprurëse, ku gratë gjuhen nga burra të maskuar.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed