Koloneli

The Gentlemen (2019)[video_lightbox_youtube video_id=”2B0RpUGss2c” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Një emigrant Amerikan përpiqet të shesë perandorinë e tij shumë fitimprurëse të marihuanës në Londër, duke shkaktuar komplote, skema, mitmarrje dhe shantazh në një përpjekje për të vjedhur territorin e tij nga poshtë tij.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed