Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Trauma Center (2019) – Koloneli
Koloneli

Trauma Center (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”Y2DrOhVpPZo” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

I vetëm dhe i bllokuar në një spital izolimi brenda natës, një grua e plagosur duhet të shpëtojë nga një çift vrasësish të këqij që janë pas të vetmes ka provë që mund t’i përfshijë ata në një vrasje të tmerrshme, plumbi në këmbën e saj. Fatmirësisht, një polic veteran është caktuar ta mbrojë atë, dhe ai bëhet mbrojtësi i saj ndërsa nata bëhet më e rrezikshme.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed