Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Grey (2011) – Koloneli
Koloneli

The Grey (2011)

[video_lightbox_youtube video_id=”Hfb0-U0ydj8&feature” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Pasi avioni i tyre rrëzohet në vendin e shkretë dhe të izoluar të Alaskës, një grup punonjësish nafte detyrohet të gjejë një rrugë për t’u kthyer në civilizim. Ndërsa Otuej i udhëheq të mbijetuarit e plagosur përmes dëborës dhe akullit të vrazhdë, ata gjurmohen pa mëshirë nga një kope ujqish që do të bëjnë gjithçka për të mbrojtur territorin e tyre.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed