Koloneli

The Guilt Trip (2012)

[video_lightbox_youtube video_id=”NkpcwLVuJSM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Para se të fillojë një udhëtim rrugor një herë në jetë, Andy Brewster (Seth Rogen) bën një vizitë tek nëna e tij mbartëse, Joyce (Barbra Streisand). Kjo provon të jetë një gabim i madh; Andy shpellat nën presion për të marrë nënën e tij për udhëtim. Herët – ndërsa kilometrat rrotullohen – Andi nuk ndjen asgjë përveç përkeqësimit të antikëve të saj. Përfundimisht, ai kupton se ato kanë më shumë të përbashkëta nga sa mendonte në fillim dhe se mençuria e Joyce mund të ishte pikërisht ajo që i duhej.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed