Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Spy Who Dumped Me (2018) – Koloneli
Koloneli

The Spy Who Dumped Me (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”CXkUaaVrB_s” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Shokët më të mirë Audrey dhe Morgan po shkojnë për jetën e humorit të tyre në Los Angeles – derisa ish i dashuri i Audrey papritmas shfaqet me një ekip vrasësish vdekjeprurës në gjurmët e tij. Të papritur të futur në një komplot ndërkombëtar, galsët shpejt e gjejnë veten vrasës të shmangur dhe një agjent britanik të dyshimtë ndërsa kapin një plan për të shpëtuar botën.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed