Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Thor: Ragnarok (2017) – Koloneli
Koloneli

Thor: Ragnarok (2017)

[video_lightbox_youtube video_id=”ue80QwXMRHg” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_____________________________________________________________
Thor është i burgosur në planetin Sakaar dhe duhet të garojë me kohën për t’u kthyer në Asgard dhe për të ndaluar Ragnarok, shkatërrimin e botës së tij, në duart e shejtanit të fuqishëm dhe të pamëshirshëm Hela.
___________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed