Koloneli

Triple Frontier 2019

[video_lightbox_youtube video_id=”Fo3yRLLrXQA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_____________________________________________________________________________
5 ish-ushtarë të forcave speciale planifikojnë t’i grabitin shefit të një bande kokaine të gjitha paratë që ky i fundit i ruante në shtëpinë e tij në xhunglën e Amazonës. Mes kufijve të trefishtë – Peru, Brazil dhe Kolumbi, 5 shokët hasin pengesa dhe sfida të vështira.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed