Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 3

[video_lightbox_youtube video_id=”oyoXURn9oK0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Shadou trembet kur E Mërkura i thotë që do grabitin një bankë. Pas një dite të gjatë dhe tensionuese, Shadou has një të papritur në dhomën e tij.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed