Koloneli

Abominable (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”Ap0NRJD-2ts” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Tre adoleshentë duhet të ndihmojnë një Yeti të kthehet në familjen e tij duke shmangur një burrë të pasur dhe një zoolog që e dëshirojnë atë për nevojat e tyre.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed