Koloneli

The Angry Birds Movie 2 (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”RDj8Y2K0ODA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Zogjtë që nuk mund të fluturojnë dhe derrkucët jeshilë e çojnë konfliktin mes tyre në një tjetër nivel.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed