Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Ralph Breaking Internet (2018) – Koloneli
Koloneli

Ralph Breaking Internet (2018)[video_lightbox_youtube video_id=”lX71_Jcm4po” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Personazhi gjigant i videolojërave, Ralfi dhe shoqja e tij e vogël, Vanelopi, eksplorojnë botën e panjohur të internetit, në kërkim të një pjese që do të shpëtojë videolojën e Vanelopit. Por, zbulimi i kësaj bote të re, do të ketë aventura argëtuese dhe të vështira për ta…


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed