Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
My Hero Academia: Two Heroes(2018) – Koloneli
Koloneli

My Hero Academia: Two Heroes(2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”QFNwukuWJ4I” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Të gjithë Mund dhe Deku pranojnë një ftesë për të vizituar një qytet lundrues të bërë nga njeriu i quajtur I Island, ku ata takohen me një vajzë dhe luftojnë kundër një keqtrajtuesi që merr peng ishull
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed