Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Grinch (2018) – Koloneli
Koloneli

The Grinch (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”_UOh0UX3alI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Grinçi dhe qeni i tij besnik, Maksi, jetojnë të vetmuar brenda një shpelle në malin Krampit. Kur kushët, që jetojnë pranë tij, vendosin të bëjnë Krishtlindjet më të mëdha dhe më të ndritshme, Grinçi i pakënaqur e kupton se ka një mënyrë për të fituar paqe dhe qetësi. Me ndihmën e Maksit dhe mes situatash gazmore e plot aventura, ai do të vendosë të vjedhë Krishtlindjen.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed