Koloneli

Adrift (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”HdMP4sWc71M” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

__________________________________________________________________________________________________________
Historia e vërtetë e Tami Oldham dhe Riçard Sharpit, të cilët po lundronin krejt të vetëm në oqean, gjatë një prej uraganeve më katastrofike në histori. Pas stuhisë, Tami e gjen Riçardin të lënduar rëndë dhe jahtin e tyre, të shkatërruar. Ajo duhet të gjejë forcën dhe vendosmërinë për të shpëtuar.
__________________________________________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed