Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) – Koloneli
Koloneli

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

[video_lightbox_youtube video_id=”lAxgztbYDbs” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Është viti i tretë i Harrit në Hoguarts: Jo vetëm që do ketë telashe për të, por do të ketë dhe një mësues të ri në lëndën e “Mbrojtjes kundër Arteve të Errëta”. Vrasësi që kishte qenë i burgosur, Sirius Blleku ka ikur nga Azkabani (burgu i magjistarëve), dhe tani është në ndjekje të Harrit.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed