Koloneli

High Life(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”0WI49OA3BjU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Një baba dhe vajza e tij përpiqen të mbijetojnë në një hapësirë të thellë ku jetojnë në izolim.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed