Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Call of the Wild (2020) – Koloneli
Koloneli

The Call of the Wild (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”5P8R2zAhEwg” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Bak është nje qen me zemër të madhe ku jeta e qetë shtëpiake do të përmbyset pasi ai rrëmbehet për t’u shitur si qen slite. Në aventurën e tij ai do të njoh miq të mirë dhe vendin që i takon…


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed