Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 1

[video_lightbox_youtube video_id=”369LHB9N-Ro” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Philostrate Rycroft “Philo” heton “Unseelie Jack”, një sulmues misterioz me një mëri kundër tyre. Vignette Stonemoss mezi shpëton Tirnanoc me jetën e saj dhe arrin në Burgue duke kërkuar një fillim të ri. Imogen Spurnrose takohet me fqinjin e saj të ri. Në mbreteri, lufta mbi fronin.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed