Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 3

[video_lightbox_youtube video_id=”s9APLXM9Ei8″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Çernobil është një miniseries televizive historike dramatike britaniko-amerikane të krijuara dhe të shkruara nga Craig Mazin dhe drejtuar nga Johan Renck
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed