Koloneli

Ballkoni (2013)

[video_lightbox_youtube video_id=”KaDWCQOvk5k” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Jetoni, një djalë 10-vjeçar është ulur në buzë të një ballkoni në katin e 4-të. Fqinjët dhe...

The Shining (1980)

[video_lightbox_youtube video_id=”13562192″ width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë...

Glass (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”95ghQs5AmNk” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Garda E sigurisë David Dan përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjetur Kevin Uendell...

Gretel & Hansel (2020)

[video_lightbox_youtube video_id=”6ZgkHjpUM8w” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Shumë kohë më parë në një fshat të largët përrallash, një vajzë e re e çon vëllain e saj të...

Like a Boss (2020)

[video_lightbox_youtube video_id=”9ESkyRFEso4″ width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Me dëshirën për të shpëtuar biznesin e tyre, dy shoqe të ngushta vendosin të bashkëpunojnë me...

Guns Akimbo (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”JggpSpqxS6I” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Pasi ngatërrohet padashje me një grup vrasësish të çmendur Majls mbështetet në aftësitë e tij...

Most popular

Most discussed