Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 1

[video_lightbox_youtube video_id=”NbMOvYMvW9E” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
I inkurajuar nga gruaja e tij, kandidati presidencial Luis Donald Colosio kundërshton presionin e partisë politike dhe shkruan një fjalim që i përmbahet parimeve të tij.Qe bën fushat kundër bandav Meksikane
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed