Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
A Shelter Among the Clouds (2018) – Koloneli
Koloneli

A Shelter Among the Clouds (2018)[video_lightbox_youtube video_id=”60GJuSyVktY” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Besnik është një bariu i vetmuar Dhe Musliman i përkushtuar, i ndjekur nga dashuria e paplotësuar. Ai është i biri i një nëne Katolike dhe dikur baba Komunist në të cilin kujdeset në një fshat shqiptar…


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed