Koloneli

Deadwood The Movie(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”s0WrXmhvXTA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Rivalitetet e mëparshme rindizen, aleancat testohen dhe plagët e vjetra rihapen pasi të gjithë kanë mbetur për të lundruar në ndryshimet e pashmangshme që modernizmi dhe koha kanë bërë.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed