Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Glass Jaw (2018) – Koloneli
Koloneli

Glass Jaw (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”n9lMKhg0BRI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

__________________________________________________________________________
Një boksier kampion shkon në burg dhe humbet gjithçka. Pas lirimit të tij, ai përjeton sprovat dhe vuajtjet për shëlbimin e reputacionit të tij, rripin e tij dhe dashurinë e tij të vërtetë.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed